Blauw praktijk voor systeem therapeutisch werken

Afspraak Als je eenmaal de stap hebt gezet om hulpverlening te zoeken wil je het liefst zo snel mogelijk een afspraak. Bij Blauw praktijk voor systeem therapeutisch werken wordt er naar gestreefd om op korte termijn, uiterlijk binnen 3 weken, een kennismakingsgesprek in te plannen. Heb je contact gezocht? Dan wordt er binnen 2 werkdagen gereageerd. Kennismaking Een kennismakingsgesprek is geheel vrijblijvend en kosteloos. Dit is om je de mogelijkheid te bieden om te kijken of je een klik ervaart en om samen te kijken welke vorm van therapie bij jou of jullie past.  Mocht ik van mening zijn dat een ander vorm van hulpverlening passender is dan zal ik dat bespreekbaar maken en indien gewenst samen kijken naar de mogelijkheden en of contact leggen voor een doorverwijzing. Duur De duur van de therapie of coaching is maatwerk. Kort waar mogelijk en nooit langer dan nodig. Samen stemmen we dit af en stellen we dit gedurende de afspraken bij indien nodig. Veelal zal in het begin om de 2-3 weken een afspraak ingepland worden, afhankelijk van de vraag kan hier in verloop het traject meer tijd tussen zitten. Hoop Met mijn hulpverlening wil ik uitdragen dat er verbinding en herstel mogelijk is. Je krijgt de kans voor een pas op de plaats, naar binnen te keren en onderzoeken wat nou echt van belang is in jouw of jullie leven.  
Beschrijving:

Afspraak

Als je eenmaal de stap hebt gezet om hulpverlening te zoeken wil je het liefst zo snel mogelijk een afspraak. Bij Blauw praktijk voor systeem therapeutisch werken wordt er naar gestreefd om op korte termijn, uiterlijk binnen 3 weken, een kennismakingsgesprek in te plannen. Heb je contact gezocht? Dan wordt er binnen 2 werkdagen gereageerd.

Kennismaking

Een kennismakingsgesprek is geheel vrijblijvend en kosteloos. Dit is om je de mogelijkheid te bieden om te kijken of je een klik ervaart en om samen te kijken welke vorm van therapie bij jou of jullie past.  Mocht ik van mening zijn dat een ander vorm van hulpverlening passender is dan zal ik dat bespreekbaar maken en indien gewenst samen kijken naar de mogelijkheden en of contact leggen voor een doorverwijzing.

Duur

De duur van de therapie of coaching is maatwerk. Kort waar mogelijk en nooit langer dan nodig. Samen stemmen we dit af en stellen we dit gedurende de afspraken bij indien nodig. Veelal zal in het begin om de 2-3 weken een afspraak ingepland worden, afhankelijk van de vraag kan hier in verloop het traject meer tijd tussen zitten.

Hoop

Met mijn hulpverlening wil ik uitdragen dat er verbinding en herstel mogelijk is. Je krijgt de kans voor een pas op de plaats, naar binnen te keren en onderzoeken wat nou echt van belang is in jouw of jullie leven.

 

Werksoort:

Send message to moderator

Naam van het werk: Blauw praktijk voor systeem therapeutisch werken
Voor en achternaam: Christina Sedubun
Adres:
Van Pallandtstraat 39 sous, 6814 GM
Telefoon: 06 42 53 51 84
Website:
Wanneer gestart met dit werk: 2008
Geslacht: Vrouw
Geboortejaar: 1 984
Werkgebied:
  • Nederland
Bekostiging:
  • (vaste) eigen bijdrage
  • gratis
  • anders
Tarieven:

Kennismakingsgesprek is kosteloos en vrijblijvend. Voor overige tarieven zie: https://www.blauwvoorverbinding.nl/home/tarieven/

Beschikbaarheid:

https://blauw.mijndiad.nl/afspraak-maken

Voertaal:
  • Nederlands
Bereikbaarheid met OV:

Diverse bussen vanaf CS Arnhem stoppen op loopafstand van de praktijk. Vanaf het centraal station is het ongeveer 15 minuten lopen naar de praktijk.

Doelgroep:
  • Partners van porno-seksverslaafden
Hulpverlening voor:
  • Christenen uit alle kerkelijke achtergronden
  • Niet christenen
Medewerker heeft bijzondere affiniteit met:
  • evangelische achtergrond
Door ministerie van onderwijs erkende relevante beroepsopleidingen:

CHE- HBO Bachelor Maatschappelijk werk en Dienstverlening (diploma)
King nascholing- Systeem therapeutisch werker (diploma)

Overige relevante opleidingen en genoten trainingen:

Een Taal Erbij (de Kontekst)
Hulpverlening aan sekswerkers (elearning Humanitas)
Aandachtsfunctionaris huiselijk geweld en kindermishandeling
Relatiecoach (Civas)
Psychologie en gezondheid i.o. (NCOI)
Seksualiteit en hulpverlening

Relevante werkervaring van de hulpverlener:

Systeem therapeutisch werker (gezinsbegeleiding en relatiebegeleiding)
Maatschappelijk werk (prostitutie maatschappelijk werker, verslavingszorg, reclassering, gehandicaptenzorg)

Beroepsregister: ik sta ingeschreven in het beroepsregister
Beroepsvereniging: ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging
Klachtenregeling: Ik beschik over een klachtenregeling en die staat op de website
Privacyregeling (AVG): Ik beschik over een privacy regeling (AVG) en die staat op de website
Supervisie: ik ontvang regelmatig supervisie
Nadere toelichting kwaliteit kenmerken:

NVRG, SKJ

Ervaringsdeskundig: Niet ervaringsdeskundig
Methodiek:

Inhoudelijke werkwijze

In de gesprekken werk ik vanuit de systeemtherapie, dit is gericht op de relatie tussen mensen en het sociale systeem waarvan je deel uit maakt. Ook maak ik gebruik van psychosociale hulpverlening, dit is een laagdrempelige manier van hulpverlening om te onderzoeken wat de oorzaak van de klachten of problemen zijn. Soms kan het prettig zijn om niet alleen maar tegenover elkaar te zitten en een gesprek te hebben, dan kies ik voor een interactieve sessie. Hierbij werk ik graag met thema kaarten, methodiek een ‘taal erbij’ (uiteenzetten van gevoelde werkelijkheid d.m.v. duplo poppetjes of ander materiaal), het uitwerken van een systeem middels een tekening, een wandel of een fietssessie. Ook kan er een oefening meegegeven worden na de sessie. Ook hierbij blijft het maatwerk en sluit ik aan bij jouw/ jullie wensen.

Plaats van het geloof:

In mijn praktijk is iédereen welkom, we zijn in mijn praktijk allemaal mens. Voor mij is het christelijke geloof de leidraad in mijn leven. De bijbel is voor mij de bron waar ik leiding, vreugde en bemoediging uit haal. Het christelijke geloof kan indien gewenst onderdeel uitmaken in de gesprekken. Mijn hulpverlening bied ik aan christenen en niet- christenen vanuit respect voor de ander, ongeacht welke afkomst, geaardheid of levensovertuiging.

error: Deze website content is beschermd