Aanmelden bij het netwerk

Onze visie samen uitdragen

Purity4Life wil iedereen mobiliseren die net als wij bezorgd zijn over de ontwikkelingen in onze samenleving ten aanzien van seksualiteit en de manier hoe daar over gedacht en mee omgegaan wordt.

Als je niet langer mee wilt drijven in het mainstream gedachtengoed van onze samenleving, maar juist belang hecht aan een evenwichtige discussie over gezonde seksualiteit, dan nodigen wij je uit om je bij ons aan te sluiten. Dat kan op drie manieren:

  • als deelnemer
  • als donateur
  • als supporter

Deelnemers

Als deelnemer sta je niet alleen achter de visie op gezonde seksualiteit, maar je draagt dit ook actief uit omdat je werkzaam bent als hulpverlener, preventiewerker of trainer.

Een deelnemer van het netwerk kan op de website één of meer eigen webpagina’s publiceren en hier zijn werk presenteren. Als je ons het logo van jouw website mailt, dan zal die ook getoond worden op onze homepage. Wij vragen van deelnemers, om het Purity4Life logo met bijbehorende website link ook te publiceren op hun website. Zo ontstaat een synchrone verwijzing naar elkaar en dat zal de vindbaarheid van beide websites via google verhogen. Ook kunnen deelnemers van het Purity4Life netwerk hun activiteiten op onze website publiceren en onder de aandacht brengen. Dat kan via het agenda-menu item op de homepage. De deelnemers vormen het feitelijke netwerk. Zij dragen immers de gezonde visie op seksualiteit uit in hun werk. Om de eenheid binnen het netwerk te bewaren zal vooral de inhoudelijke afstemming op deze visie voorwaarde zijn om feitelijk deel te kunnen nemen aan dit netwerk. Wij zullen dan ook van elke kandidaat deelnemer vragen hun visie op gezonde seksualiteit te verwoorden. De Purity4Life netwerk commissie zal nieuwe aanmeldingen beoordelen.

Als jij of jouw organisatie het idee hebt te passen in het profiel waar Purity4Life voor staat, voel je dan vrij om je voor dit netwerk aan te melden. Je kunt daarvoor een mail sturen naar info@purity4life.nl met daarin een korte beschrijving van het werk waarin je actief bent en een motivatie waarom je je wilt aansluiten bij het netwerk van Purity4Life. Geef hier aub ook je beschrijving van wat volgens jou gezonde seksualiteit betekent en inhoud. Wij zullen dan binnen enkele dagen per mail contact met je opnemen.

Donateurs

Het kan zijn dat je je helemaal kunt vinden achter de visie en de missie van Purity4Life, maar niet echt kansen voor jezelf ziet om hier ook een inhoudelijke bijdrage aan te leveren. Wel zie je mogelijkheden om het werk van Purity4Life financieel te ondersteunen. Wij hopen dat jij je dan wilt scharen achter de groeiende groep mensen die donateur van ons werk wil worden. Op deze manier kun je heel praktisch helpen dat het andere geluid over seksualiteit in woord en beeld bekend gemaakt wordt. Je kunt hier eenvoudig direct een gift aan ons overmaken. Overigens zullen wij nooit zonder jou toestemming aan anderen meedelen dat je het werk van Purity4Life financieel hebt ondersteund of op enigerlei wijze jouw gegevens delen!

PS: Naam en E-mail zijn niet verplicht als je anoniem wil schenken

Naam

E-mailadres

Project*

Bedrag €*Periodieke giften

Nog mooier zou zijn als je Purity4Life financieel wilt ondersteunen door een periodieke gift. Dit kan maandelijks, per kwartaal, half jaarlijks of jaarlijks.  Als je dit wilt, stuur ons dan even een berichtje zodat wij onze gegevens naar je toe kunnen mailen.

Supporters

Als supporter sta je achter de visie van Purity4Life zonder het werk verder praktisch of inhoudelijk te ondersteunen. Door supporter te zijn geef je het signaal af aan Purity4Life dat je achter de visie en missie van Purity4Life staat. Hoe groter de groep supporters, des te sterker Purity4Life staat omdat we dan weten dat wij een grote groep mensen vertegenwoordigen.
Wij zullen nooit zonder jou toestemming aan anderen meedelen dat je supporter bent van Purity4Life of op enigerlei wijze jouw gegevens delen!

Ontvang onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit het Purity4Life netwerk, abonneer je dan gratis op onze nieuwsbrief

error: Deze website content is beschermd