Netwerk commissie

Waarom een netwerkcommissie?

De netwerkcommissie bestaat uit een aantal mensen die aangesloten zijn bij het netwerk van Purity4Life. Zij zijn allen werkzaam in het veld van hulpverlening, training & toerusting, preventie & voorlichting. Het doel van de netwerk commissie is het bundelen van kennis, inzichten en ideeen uit het netwerk, en voorstellen doen hoe wij hiermee onze gezamenlijk gedeelde missie verder kunnen uitvoeren. Deze missie vloeit voort uit de visie, dat wij ons willen inzetten voor een gezonde visie op seksualiteit en het terugdringen van schadelijk seksueel gedrag.

Wie zitten in de commissie?

Tanja Blokland

Tanja Blokland

Tanja Blokland (1969) is al jaren actief als straatwerker bij organisaties die uitreiken naar vrouwen die in de prostitutie werken. Dit werk toont de gevolgen van de vrije seksuele moraal waarin wij leven. Tegelijk is zij diep onder de indruk van het geniale concept waarmee onze Schepper seksualiteit ontworpen heeft. In 2013 is zij gestart met Power in Purity en wil daarmee een kritisch geluid laten horen ten aanzien van maatschappelijke tendensen en ontwikkelingen op het gebied van seksualiteit. Tevens wil zij ouders en opvoeders ondersteunen in hun rol bij de ontwikkeling van een gezonde seksualiteit en weerbaarheid van (hun) kinderen.

Ruud van Hal

Ruud van Hal

Ruud van Hal (1961) heeft jarenlang als manager in de gezondheidszorg gewerkt. Hij heeft de opleiding tot psychosociaal therapeut gevolgd en deze aangevuld met verschillende cursussen en de opleiding maatschappelijk werk. Hij heeft een eigen praktijk in Assen waar hij individuele en relatietherapie geeft. Ruud is gespecialiseerd in seksuele problematiek bij mannen. Hij verzorgt training en scholing met betrekking tot dit onderwerp aan therapeuten en jeugdleiding.

Robert Beek

Robert Beek

Robert Beek (1957) heeft maatschappelijk werk en HBO theologie gestudeerd en is 30 jaar werkzaam als hulpverlener. 10 jaar als gezinsbegeleider en schoolmaatschappelijk werker en 9 jaar als contextueel hulpverlener en trainer. Ook is hij 11 jaar werkzaam geweest als begeleider voor seksverslaving bij Stichting CHAP (onderdeel van stichting Tot Heil des Volks). In 2017 is hij gestart met een eigen praktijk gespecialiseerd in coaching en begeleiding bij seksverslaving.

Harko IJkema

Harko IJkema

Harko IJkema (1964) heeft als maatschappelijk werker en verslavinsgtherapeut veel ervaring opgedaan in de hulpverlening: 12 jaar bij de stichting Tot Heil des Volks in Amsterdam en inmiddels ruim 19 jaar bij De Hoop ggz in Dordrecht. Harko heeft een post-HBO specialisatie in de verslavingszorg gevolgd aan de Hogeschool van Amsterdam en een opleiding hogere management voor de gezondheidszorg. Harko is schrijver van het boek Strijdlust, heeft een eigen hulpverleningspraktijk en is mede oprichter van stichting Purity4Life.

error: Deze website content is beschermd